About us & Jobs

About us


Feel welcome in our cosy café where you can have great coffee, a lazy breakfast or a delicious organic home-made lunch, all while surrounded by original gifts and wanna-haves.
Famous for its unique atmosphere makes it one of the favourite stops in Delft.

Happy Customers

Damn good coffee en broodjes in een winkel barstensvol bijzondere meubels, vintage uithangborden en maffe cadeaus van jonge ontwerpers.

VIVA

A bustling spot for breakfast, lunch or a freshly brewed coffee, KeK is Delft’s most hip and happening café.

Holland Herald

Vacatures

BUSY TIMES !

Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s!

// Gastheer/Gastvrouw gezocht! Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? //

Ben jij iemand die geniet van het contact met onze gasten en hun bezoek aan Kek echt onvergetelijk wil maken. Ben je een aanpakker, betrokken en een echte teamplayer? Heb je toevallig ook ervaring achter een espressomachine (= een pré, geen must). Ben je 4 dagen in de week beschikbaar (inclusief 1 weekenddag)? En wil je graag overdag werken? DAN ZOEKEN WIJ JOU!

Interesse?

Stuur dan gauw je CV & motivatie naar Fleur via werken@kekdelft.nl


// FOODIE gezocht! Dit is je kans! //

Wij zoeken een nieuwe collega voor ons keukenteam. De werkzaamheden zijn een mix van mise-en-place & de voorkeuken draaien. Je bent minimaal 3/4 dagen in de week beschikbaar (inclusief 1 weekenddag). De werktijden zijn fijn overdag en je komt terecht in een gemotiveerd team waar veel ruimte is voor eigen creativiteit & zelfstandigheid!

 

Interesse?

Stuur dan gauw je CV & motivatie naar Fleur via werken@kekdelft.nl